Claror Club, descomptes en lleure

25% de descompte per veure 'La Pipa de la Pau' al Versus Teatre

29 d'octubre, 2016

Gaudeix del bon teatre amb el teu carnet Claror Club. Ara, entrades amb un 25% de descompte per veure al Versus Teatre 'La Pipa de la Pau".
 
En aquesta obra teatral, una mare angoixada i espantada per la por a quedar-se sola, a sentir-se abandonada i oblidada pels seus fills en una residència d’ancians.
 
Aquest és el punt de partida d’una comèdia on, a partir d’aquesta situació dramàtica, hi viurem les relacions d’amor i odi entre mares i filles i la intervenció del fill de la família, un diplomàtic destinat a les Nacions Unides en missions de pau i que, a la fi, descobrim que on té més fronts de guerra oberts és a la seva pròpia relació sentimental i, ara també, a la seva família.
 
Tot plegat explicat en to de comèdia i on les pors i els fantasmes que tots portem a dins, fan trontollar un matriarcat on s’hi viuen les situacions més divertides i surrealistes que us pugueu imaginar.
 
Recorda que amb el Claror Club tens accés a un munt de descomptes en espectacles. Consulta'ls tots aquí

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate