Claror, més que fitness

  Èxit total de la campanya de recollida de roba i ulleres

  16 de gener, 2018

  Ja hem tancat la campanya de recollida de roba i ulleres que vam fer a finals de novembre en el marc de la Setmana Europea per a la Prevenció de Residus. L'experiència ha estat tot un èxit.

  D'ulleres n'hem recollit 450 i ja estan entregades a l'Hospital Plató per al projecte 'Una nova mirada per al Senegal'.
   
  De roba, ens ha costat més fer el tancament. Després de força dies fent el triatge de roba i la separació segons finalitat, hem emplenat 38 bosses industrials de roba, un volum molt important que destinarem a més entitats socials de les previstes inicialment:
   
  - Fundació Quiero Trabajo: roba de dona en bon estat per al seu projecte d'ajuda a la inserció laboral de dones, preparant-les per les entrevistes de feina tant a nivell d'habilitats com amb assessoria d'imatge.
   
  - Fundació Ared: roba en general per al taller de confecció del seu centre especial de treball. Ared dóna supot a persones en situació d'exclusió social, en especial a dones que han sortit de centres penitenciaris o derivades de serveis socials.
   
  - Fundació Arrels: roba d'home en bon estat. Arrels ofereix atenció a persones sense llar, en especial homes.
   
  - Fundació Formació i Treball: roba d'infants i joves. FiT atén a persones en risc d'exclusió, fomenta la inserció social i laboral i té tallers propis d'arrenjament de productes i roba que posa a la venda a un preu molt i molt social.
   
  Gràcies a tots i totes per contribuir-hi!

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate