Milla Sagrada Família i Les 3 Milles

Ja tenim data de la Milla 2017: t'esperem el diumenge 14 de maig!

7 de febrer, 2017

Diumenge 14 de maig tens una cita amb l'esport i la diversió: arriba una nova edició de la Milla Claror a l'Illa Gaudí de Barcelona. Podràs córrer la Milla Sagrada Família (1,6km) o la cursa Les 3 Milles (5km) i si et va el fitness, no et perdis la Claror Fitness Fest, la màster de fitness que farem a l'aire lliure amb música en directe.

Cursa Les 3 Milles
Una versió renovada d'aquesta cursa. Enguany, amb un recorregut de gairebé 5km es presenta com un repte exigent per als runners iniciats.
Hora: a les 8.45 hores
On: carrer Provença amb Marina  (BCN)

Milla Sagrada Família
La Milla Sagrada Família enguany arriba a la seva trenta-tresena edició. La mítica cursa que es desenvolupa al voltant del temple de la Sagrada Família és una cita ineludible per a tots els que gaudeixen de l’atletisme de mig fons a Catalunya amb un circuit de 1.609 metres al voltant del temple de la Sagrada Família.
Hora: a partir de les 9.30 i fins les 12 hores
On: carrer Mallorca entre Marina i Sardenya (BCN)

Claror Fitness Fest
Masterclass de fitness a l'aire lliure amb música en directe.
Hora: a les 13 hores
On: carrer Provença amb Marina  (BCN)
 

I també farem una gimcana esportiva i solidària per a tota la família!
 

Inscripcions online a partir del 3 d'abril!
Properament t'anirem informant de tot a: www.lamilla.cat

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate