Milla Sagrada Família i Les 3 Milles

  La Milla Sagrada Família presenta un cartell de luxe amb Alonso, Mechaal, Merzougui, Guerrero i Périz

  4 de maig, 2017

  La 33a edició de la Milla Sagrada Família – 15è Gran Premi Gaudí SPORT, organitzada per la Fundació Claror, s’ha presentat aquest matí a les 11.30 hores a la seu del Districte de l’Eixample. En l’acte s’han donat a conèixer els atletes que correran les sèries professionals de la cursa d’entre els que destaquen Carlos Alonso, Adel Mechaal, Abdelaziz Mezourgui, Esther Guerrero, Élian Périz i Ingrid Pino (veure llistat complet en el dossier de premsa adjunt).
   
  La cursa atlètica, de 1.609 metres, se celebra diumenge 14 de maig amb el tradicional recorregut al voltant de l’anomenada illa Gaudí, formada pel temple de la Sagrada Família, la plaça de la Sagrada Família i la plaça de Gaudí. El punt de sortida se situarà al carrer de Mallorca, entre els carrers de Sardenya i Marina, i la línia d’arribada serà al carrer de Provença.
   
  Una de les peculiaritats de la Milla és que combina el vessant popular –amb quinze curses des de benjamins a veterans- amb el vessant professional ja que les dues sèries del Gran Premi Gaudí SPORT apleguen atletes de l’elit nacional i internacional de l’atletisme. 
   
  La Milla, una cursa de gran prestigi
  La regidora del Districte de l'Eixample, Montserrat Ballarín, ha destacat que la Milla “és una de les activitats populars amb més èxit implantades al barri de la Sagrada Família” i ha afegit que està incorporada a la festa major del barri, però que “està plenament consolidada i té un gran prestigi per si sola”. La regidora ha agraït la dedicació intensa dels organitzadors i voluntaris que contribueixen amb el seu esforç a l’èxit de la Milla Sagrada Família any rere any i ha acabat destacant que “la Milla encaixa perfectament amb la nostra promoció de l’esport per a infants.”
   
  La directora de la Milla, Núria Borràs, ha ressaltat que “la clau de l’èxit de la Milla és la combinació dels atletes professionals i dels que no ho són”. Borràs ha destacat “el ritme d’inscripcions a les sèries populars avança bé però us animo a fer un últim esforç”.
   
  Inscripcions solidàries amb l’Hospital de Sant Joan de Déu
  Un altre aspecte que la directora de la cursa ha volgut destacar és que les inscripcions a la sèrie absoluta de la Milla i a la cursa Les 3 Milles seran solidàries amb la construcció del Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center, un hospital pioner a Europa en la lluita contra el càncer infantil. Pepi Casas, responsable de campanya de l’Hospital de Sant Joan de Déu ha agraït el suport de la Milla Sagrada Família i ha destacat que “la construcció d’aquest hospital és fonamental en la nostra lluita contra en càncer infantil”. L'acte també ha servit per donar suport a la campanya de captació de fons per a la construcció de l'jospital que porta per lema #paralosvalientes
   
  Bon nivell d’atletes a les sèries professionals
  En representació dels atletes d’elit han assistit a l’acte Ingrid Pino i Carlos Sáez. Tots dos han coincidit a destacar el bon nivell d’atletes que participaran a les curses professionals de la Milla. “Hem fa molta il·lusió participar a la Milla per primera vegada”, ha ressaltat Carlos Sáez, que ha assegurat que “intentaré fer-ho el millor possible, tot i que hi ha molt de nivell i hauré de competir amb atletes que són un referent per a mi”. Ingrid Pino, ha volgut destacar que “el cartell de la sèrie femenina es molt competitiu, tot i que l’absència de Solange Pereiria, guanyadora de les cinc últimes edicions, ofereix un panorama més obert”.
   
  Claror Fitness Fest
  Coincidint amb la celebració de la Milla Sagrada Família i la cursa Les 3 Milles, Clubs Claror, entitat organitzadora de totes dues curses, també oferirà a partir de les 13 hores una masterclass de zumba fitness amb música rock en directe.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate