Claror, més que fitness

  L'aigua, un medi que dóna molt joc

  11 d'abril, 2017

  La piscina, dissenyada inicialment per a la natació, s’ha convertit en un lloc on es poden practicar tota mena d’activitats.
   
  El medi aquàtic és lúdic de per si. La flotació, la ingravidesa, la resistència que l’aigua ofereix als moviments, les esquitxades, les capbussades, la connexió amb el ventre matern..., tot fa que des dels més menuts fins als més grans hi trobin un espai de confort.
   
  Hi ha situacions que fa uns anys eren impensables: pares i mares amb nadons fent la familiarització en el medi aquàtic; gent gran que amb prou feines camina pel desgast articular es desplaça millor dins l’aigua que a terra; persones amb discapacitat física que neden; persones que no saben nedar fan activitat dins l’aigua; embarassades; persones que han tingut un accident fan la recuperació postoperatòria en banyador... Tot això és degut a l’adequació dels espais esportius ja que les piscines actuals permeten fer peu, i a l’evolució de les activitats i la metodologia amb materials innovadors.
   
  Els darrers anys han estat els de la innovació en el fitness aquàtic. Es fa sempre amb suport musical tant en piscina profunda com poc profunda. Hi ha activitats suaus, d’alta intensitat i tonificacions. A l’estiu hi ha travesses al mar, per això oferim l’entrenament de natació en aigües obertes.
   
  Els beneficis de l’spa, amb la talassoteràpia, la sauna i el bany de vapor i els canvis de temperatura, són àmpliament coneguts pels usuaris. D’aquesta manera hem aconseguit que moltes persones gaudeixin dels beneficis de les activitats aquàtiques.
   
  Núria Sabartés
  Directora Operativa de Can Caralleu

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate