Milla Sagrada Família i Les 3 Milles

Adel Mechaal i Esther Guerrero s’imposen a la Milla Sagrada Família

14 de maig, 2017

L’atleta de New Balance Team, Adel Mechaal, s’ha imposat  amb autoritat en categoria masculina i s’ha adjudicat el Gran Premi Gaudí SPORT, les sèries professionals de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que ha tingut lloc aquest matí al voltant del temple de la Sagrada Família de Barcelona. 
 
Adel Mechaal (4:03) s’ha imposat amb tota autoritat amb una marca de 4:03 que li permet batre el rècord de la cursa fins avui en mans de Belal Mansor (4:04 el 2009). Marc Alcalà (4:09) i Llorenç Sales (4:10) també han corregut a un gran ritme i han completat el podi en segona i tercera posició respectivament. 
 
Adel Mechaal s’ha mostrat molt satisfet del seu triomf i per haver superat el record de Mansor en la Milla. Ha declarat davant dels mitjans de comunicació que “avui hem trobava molt bé i he volgut mirar de superar els 4:04 de Belal Mansor”. El guanyador d’aquest any també ha volgut destacar l’ambient festiu i la bona organització de la cursa. “M’agrada molt córrer aquí i espero que en el futur em continuïn convidant perquè la Milla Sagrada Família és fantàstica”.
 
Consulta la classificació completa aquí
 
Esther Guerrero, la nova reina de la Milla
Esther Guerrero és la nova reina de la Milla després de 5 anys de victòries de Solange Pereira, avui absent. L’atleta del New Balance Team ha firmat una cursa perfecta on només Montse Mas li ha pogut seguir el ritme en el primer tram però ha perdut força en els darrers metres. Guerrero ha signat un temps de 4:53 i ha entrat la primera per meta seguida de la blaugrana que ha passat per arribada amb un temps de 4:56. La corredora de Playas de Castellón ha completat el circuit amb un temps de 4:57.
 
Consulta la classificació completa aquí
 
Sèries populars
Les sèries populars de la Milla Sagrada Família han aplegat més de 1500 atletes i es consolida un any més com la milla urbana per excel·lència de Catalunya.
 
Per consultar les classificacions de totes les categories i la classificació completa del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona visiteu www.claror.cat
 
Èxit de participació de la cursa Les 3 Milles
Abans de les sèries populars de la Milla Sagrada Família s’ha celebrat a les 8.45 hores la primera edició de la cursa Les 3 Milles amb un circuit de 5 quilòmetres. En aquest primer any hi van participar 246 corredors.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate