Claror, més que fitness

La Fundació Claror incorpora al seu Patronat a Silvia Reyes Escorihuela, responsable de RRHH i Voluntariat de Sant Joan de Déu, Serveis Socials

20 de juliol, 2017

La Fundació Claror ha incorporat un nou membre al Patronat, cooptat com a "patró extern" (una de les tres persones independents que no representen a cap dels estaments presents al Patronat). Es tracta de Silvia Reyes Escorihuela, persona que compta amb una dilatada experiència com a responsable de Recursos Humans i Voluntariat a Sant Joan de Déu, Serveis Socials.
 
Silvia Reyes Escorihuela, nascuda a Castelló de la Plana ara fa 43 anys, és llicenciada en Psicologia, tot i que de seguida va orientar la seva carrera professional en l'àmbit de la cooperació internacional. Durant 5 anys va treballar a la seu central d'Intermón Oxfam a Barcelona gestionant els recursos humans del personal local i dels cooperants que treballaven sobre el terreny. Des de fa 12 anys és la responsable de Recursos Humans i Voluntariat a Sant Joan de Déu, Serveis Socials, una entitat social que pertany a l'Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu i que acull persones sense llar a la ciutat de Barcelona.
 
La nova patrona s'ha mostrat molt satisfeta per ser nou membre del màxim òrgan de govern de la Fundació Claror. "Sento que la meva vocació sempre ha estat ser a prop de las persones, escoltar-les, acompanyar-les i créixer amb elles. El món del voluntariat, l'entrega generosa de tantes persones que he conegut, la qualitat i la calidesa en el treball amb persones en situació d'exclusió social, la cooperació internacional… tot plegat m'ha ajudat a mirar atentament les necessitats socials del nostre entorn. És tot això el que em connecta amb la Fundació Claror i el que m'anima a voler formar part d'aquesta entitat com a membre del Patronat. Em satisfà molt ser en una organització que aposta per l'esport, els hàbits saludables i que està compromesa amb la societat. Una entitat fonamentada en valors, que l'impulsa la seva raó social i el seu compromís amb la solidaritat. Em sento agraïda i privilegiada per tenir l'oportunitat de poder formar part de la història de la Fundació Claror.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate