Claror, més que fitness

La Fundació Claror dóna suport a la 1a Caminada Popular organitzada per fomentar l'esport com a eina preventiva contra les drogodependències

21 de juliol, 2017

La Fundació Claror dóna suport a la Federació Catalana de Drogodependències (FCD), que el  pròxim 16 de setembre organitza la seva primera Caminada popular per visibilitzar l'esport com a eina preventiva i terapèutica en les drogodependències i les addiccions. Aquesta Caminada està destinada tant a persones usuàries i families, professionals, voluntaris i amants de l'esport, i l'objectiu és omplir Collserola de persones caminant contra les drogues i poder transmetre que l'esport és una gran eina preventiva i terapèutica. La caminada és una activitat gratuïta, oberta a tothom, però requereix inscripció prèvia.
 
La Federació Catalana de Drogodependències (FCD) aglutina 25 entitats sense afany de lucre que actuen en l'àmbit de les drogodependències en el camp de la prevenció, l'atenció i la inserció a Catalunya.
 
Dades de la Caminada:
 
    Hora i lloc de trobada: 10h a l’estació de Les Planes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya FGC
    Recorregut: 10km aproximadament, sense gaire desnivell
    Durada aproximada: entre 3 i 4h, depenent del ritme
    Tipus de terreny: pistes i camins per Collserola
    Lloc d’arribada: Sant Cugat del Vallès. Es podrà tornar amb els Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) des de l’estació de Sant Cugat.
    Cal portar: Roba còmode, calçat apte per caminar per camins de muntanya baixa, aigua suficient i alguna cosa lleugera per menjar.
    Es recomana: Haver esmorzat, utilitzar crema de protecció solar i gorra en cas d’un dia molt assolellat.
 
Inscripcions: FES AQUÍ LA TEVA INSCRIPCIÓ!
 
Més informació: web de la Federació: www.fcd.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate