Festa del Fitnes 2017

  Vine a la Festa del Fitnes el 24 de setembre! Farem suar la ciutat!

  4 de setembre, 2017

  Una vegada més, la Festa del Fitnes arriba amb la proposta d’oferir a la ciutadania una classe de condicionament físic al carrer, oberta a persones de qualsevol edat, i també a les persones amb discapacitat. Us animem a participar-hi!
  Així, el proper 24 de setembre, en el marc de les Festes de la Mercè, un centenar de centres esportius, públics i privats, unirem forces per impartir, mitjançant un grup de monitors, coreografies al ritme de la música. L'activitat serà a l’avinguda de la Reina Maria Cristina a partir de les 10.30 hores.
   
  A partir de les 10.00h ja hi haurà activitats d'escalfament.
   
  L’objectiu d’aquesta trobada és promoure l’esport entre la ciutadania, en un matí en què una classe de fitnes es convertirà en el mitjà de diversió ideal i una bona ocasió per fer salut.
   
  Inscripcions
  L’activitat és gratuïta i oberta a tothom que hi vulgui participar.
   
  Aquí tens la coreografia d'aquest any. Tens dies per preparar-la ;-)
   

  Guanya 3 mesos gratuïts en un club de fitness! 

  Aprofitant la celebració de la Festa del Fitnes, l'Ajuntament de Barcelona posa en marxa un concurs a les Xarxes Socials. Només has de publicar un vídeo d’entre 10-15” practicant una part de la coreografia que es realitzarà el dia de la Festa del Fitness 2017 i on s’animi a totes les persones a participar-hi.
   
  El vídeo s’haurà de visibilitzar com a mínim a un dels tres perfils de xarxes socials de l'Institut Barcelona Esports (IBE): Facebook (@bcnesports)  i Twitter (@BCN_esports) i Instagram (@bcnesports).
   
  Requisits:
  T'has de fer seguidor dels perfils de BCN Esports i en el moment de publicar el teu vídeo, mencionar-los, i utilitzar l’etiqueta #faremsuarlaciutat
  Estar inscrit a la Festa del Fitnes 2017.
  Data límit per participar en el concurs: 21 setembre 2017
   
  Premi
  3 mesos gratuïts de quota individual de tot el dia, tarifa bàsica, al centre adherit que el guanyador elegeixi, des del 1 d'octubre al 31 de desembre de 2017. Si el guanyador escull un centre esportiu del qual ja és abonat, se li eximirà el pagament de la quota durant tres mesos. 
  Els tres guanyadors del concurs també podran pujar a l'escenari a ballar la coreografia el dia de la festa del fitnes 2017. 
  El mateix 24 de setembre de 2017 es farà l'acte de lliurament del premi als tres guanyadors del concurs.
   
   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate