Claror, més que fitness

Obertes les inscripcions a la Barcelona Magic Line 2018

30 d'octubre, 2017

El proper 25 de febrer se celebra la quarta edició de la Barcelona Magic Line, una prova que a Claror recolzem des dels seus inicis.

Es tracta d'una mobilització solidària en favor de projectes socials impulsats per l'Obra Social de Sant Joan de Déu i consisteix en assolir un repte esportiu i un de solidari. L'esportiu: córrer o caminar en equips d'entre 5 i 20 persones un circuit que pot ser d'entre 10 a 40 km. El solidari: que cada equip dinamitzi accions per recaptar donatius. http://www.magiclinesjd.org/ca/participar_barcelona
 
Si vols participar-hi, ja sigui caminant, corrent o fent voluntariat i ho vols fer amb el suport i companyia de Claror, pots escriure a esportistescompromesos@claror.cat i t'explicarem com et podem ajudar.
 
Et recomanem que no triguis a comentar el teu desig de participar, encara que no tinguis encara equip, perquè les inscripcions a la cursa es tanquen molt ràpid!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate