Si ets FIT12 aquest novembre pots guanyar una entrada doble per al Rèquiem de Mozart al Palau de la Música

7 de novembre, 2017

Si ets FIT12 estàs de sort perquè aquest novembre sortejarem una entrada per a dues persones valorada en 138€ per veure el 13 de desembre al Palau de la Música el Rèquiem de Mozart a càrrec de l'Orquestra de Cadaqués amb Giandrea Noseda.

El premi és gentilesa de Bcn Clàssics i aquí trobaràs tota la informació:.
 
RÈQUIEM DE MOZART. ORQUESTRA DE CADAQUÉS AMB GIANANDREA NOSEDA 
Dimecres, 13 de desembre de 2017, a les 20.00 h 
 
Intèrprets
Gianandrea Noseda, director 
Orquestra de Cadaqués 
Cor Amici Musicae 
Christina Poulitsi, soprano 
Katarina Bradic, mezzo 
Steve Davislim, tenor 
Tommy Hakala, baix 
 
Programa
Josep Pla: Stabat Mater 
Wolfgang Amadeus Mozart: Rèquiem K. 626, en re menor 
 
L’últim any de la seva vida, Mozart no només oferia al món el seu inacabat Rèquiem, sinó també La flauta màgica, La clemenza di Tito, el Concert per a clarinet, el motete Ave Verum Corpus, l’últim dels seus concerts per piano (el núm. 27), diversos lieder, minuets, danses i contradanses per orquestra, algunes àries, un quintet de corda, variacions per a piano i moltes peces més (només amb les obres de l’últim any ja hauria passat a la història!). 
 
I també dues petites cantates: Vosaltres que venereu al Creador de l’univers infinit... i Proclamem la nostra alegria!..., que respiren l’esperit de l’Oda de Schiller que Beethoven convertiria en la novena... Tot l’últim any de la seva producció té molt més d’epíleg i de salutació, i es barregen els temes sacres, els temes humanistes de la maçoneria, l’exaltació de la dona, o la música per si mateixa... 
 
L’inacabat Rèquiem és el fermall d’or de la seva miraculosa producció. Que estigui inacabat només ens recorda que la natura sempre està per damunt dels nostres anhels. Gianandrea Noseda, principal director convidat al Mariinsky durant anys i a la London Symphony, i titular de la National Symphony Orchestra i de l’Orquestra de Cadaqués, sap que el Rèquiem de Mozart és molt més que una obra bellíssima... El Rèquiem ha adquirit per la humanitat, des del primer compàs de la seva existència, una dimensió metafísica i expressa un desig de fraternitat.
 
Sorteig
El 30 de novembre farem un sorteig entre tots els abonats FIT12 del club!
 
Encara no coneixes els avantatges del Pla Fit12 del teu club? Consulta’ls aquí:
 
 
Si encara no ets Fit12, fes-te'n a recepció! ;)

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate