Claror, més que fitness

  Tornem a rebre l'Etiqueta Responsable i participem a la 8a Setmana de la Responsabilitat Social

  13 de novembre, 2017

  Fundació Claror per tercer, i Fundació Can Caralleu Esport per sogona vegada rebran l'Etiqueta Responsable que les acredita com a entitats socialment responsables. El lliurament es farà en el marc de la 8a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya que se celebra del 14 al 18 de novembre al Campus del Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra.

  Ester Benach, Cap de Responsabilitat Social Corporativa de la Fundació Claror, serà l'encarregada de recollir el guardó durant la jornada inaugural de dimarts 14 de novembre. Carlos Cano, patró de la Fundació Can Caralleu Esport també serà present a la trobada per recollir el guardó.

  Conferències empresarials i Fira RSC
  Tot seguit es portaran a terme les primeres conferències on, d'una banda, grans empreses i pimes com Claror, TERSA, Sorigué, Pensium, Activa Mutua i Cafès Novell explicaran les seves bones pràctiques, exposant casos d'èxit i iniciatives innovadores en els àmbits social, econòmic i ambiental.

  Ester Benach de Claror explicarà en la seva conferència el projecte que l'entitat està engegant per integrar els criteris de la RSC en selecció i avaluació d'empreses proveïdores.

  D'altra banda, es realitzarà una conferència sota el nom 'Territoris socialment responsables' on es presentaran experiències en relació a l'aplicació de la Responsabilitat Social a l'administració de la mà de la Xarxa de Municipis per una gestió ètica, oberta i socialment responsable, l'Ajuntament de Figueres i la Diputació de Barcelona.

  Més informació
  La 8a edició de la Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, organitzada per Ingeniería Social S.A.L i l’Associació +Responsables, on hi participaran les principals institucions del país. Durant cinc dies se celebraran conferències, espais de networking, jornades de portes obertes, tallers per a la ciutadania, accions de voluntariat i un seguit més d’activitats que recorreran diferents espais per donar veu a la responsabilitat social.
   
  Aquí trobareu tota la informació: setmanarsc.org

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate