Claror, més que fitness

Ajuda'ns a recollir ulleres i roba en bon estat

16 de novembre, 2017

Del 20 al 26 de novembre ens sumem a la Setmana Europea de la Prevenció de residus fomentant la reutilització d'objectes que ja no fem servir, en concret roba i ulleres en bon estat.
El material el farem arribar a tres entitats socials que sabran donar-los una segona oportunitat. Són:
 
Hospital Plató: fa quatre anys que impulsa la campanya 'Una nova mirada per Senegal' per recollir ulleres graduades, revisar-les i lliurar-les a la població senegalesa que en pugui necessitar.
 
Fundació Quiero Trabajo: actuen per a la inserció laboral de dones en risc d'exclusió i, en concret, les preparen per afrontar entrevistes de feina donant-los assessorament, roba i complements.
 
Fundació Ared: actuen per a la integració social i laboral de persones en situació d'exclusió social, principalment dones procedents de centres penitenciaris i de serveis socials. Entre els serveis que ofereix Ared destaca el de càtering i el taller de confecció de roba.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate