Claror, més que fitness!

Suma't a la campanya de recollida de joguines

23 de novembre, 2017

5 de cada 10 infants que atenem no es poden permetre joguines a l’aire lliure (bicicletes, patins, etc.) i 6 de cada 10 no realitzen activitats de lleure, segons Creu Roja Joventut

"Tot infant té dret al descans, al lleure, al joc i a la participació en activitats culturals i artístiques”. Aquest és l'article 31 de la Convenció sobre els drets de l'infant adoptada per l’Assemblea General de les Nacions Unides, el 20 de novembre de 1989. 

Malauradament, a Catalunya hi ha molts infants que veuen limitat aquest dret. Segons dades de Creu Roja Joventut "5 de cada 10 infants que atenem no es poden permetre joguines a l’aire lliure (bicicletes, patins, etc.) i 6 de cada 10 no realitzen activitats de lleure". 
 
La campanya "Els seus drets en joc" vol posar èmfasi en el valor que té el joc com a una de les vies més útils per a la difusió de qualsevol proposta educativa i pedagògica. I, en concret, centra molts esforços per tal que a l’època més significativa de la joguina (al Nadal) cap infant es quedi sense rebre un joc o una joguina nova.
 
Què hi podem fer?
Tots podem sumar-nos a la campanya aportant una joguina nova. Des de Creu Roja Joventut també es demana que no sigui bèl·lica ni sexista.
 
La Fundació Claror fem una aportació de 300 euros en joguines, que sumarem a totes les que ens aporteu de l'1 al 15 de desembre als nostres clubs.
 
Amb la col·laboració de:

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate