Torneig SUBWAY de Bàsquet Infantil Safa Claror

El 28 i 29 de desembre torna el Torneig SUBWAY de Bàsquet Safa Claror amb un nou format

4 de desembre, 2017

El 28 i 29 de desembre, el pavelló del Claror Sardenya acollirà el Torneig SUBWAY de Bàsquet Safa Claror en categoria infantil. El torneig enguany arriba a la vint-i-quatrena edició i ho fa amb canvis importants en la concepció del torneig on es vol primar més l'esperit formatiu que la competició. 
Després de molts anys de fixar el rendiment com a objectiu prioritari dins del nostre torneig, la següent edició, vol potenciar aquest joc col·lectiu que tant ens apassiona, des de una visió més lúdica però sense perdre la essència del que significa competir al màxim nivell de les nostres possibilitats. 
 
Amb el propòsit d’utilitzar aquest esdeveniment per fer créixer i potenciar als nostres  jugadors, hem volgut donar protagonisme  als personatges més rellevants per desenvolupar aquesta tasca, els nostres entrenadors. Per això, durem a terme una formació dirigida als nostres tècnics i els de la resta d’equips convidats, amb la intenció de fomentar l’aprenentatge i elevar el nivell de coneixement dels qui,  dia a dia, és preocupen per aconseguir, la millor versió dels nostres jugadors.
 
Cartell del torneig
Categoria Femenina: SESE, Bàsquet Lluïsos de Gràcia, Club Bàsquet Almeda, IPSI i Bàsquet Safa Claror
Categoria Masculina: Unió Esportiva Sant Cugat, Bàsquet Lluïsos de Gràcia, Unió Esportiva Claret, Unió Esportiva Gaudí i Bàsquet Safa Claror
 
Nou Torneig Equip Total
Dins d’aquesta nova dinàmica del torneig, no ens hem volgut oblidar tampoc, de les persones que es sacrifiquen perquè el nostre club pugui nodrir-se de la seva matèria prima, els pares. Som molt conscients que ells formen part prioritària d’aquest projecte i volem que aquest any no siguin uns simples espectadors. Volem  que per una vegada ho visquin dins de la pista, junt amb els seus fills. Amb aquest propòsit hem  desenvolupat  un torneig paral·lel, on els pares  podran finalment decantar la balança de la victòria cap al seu equip.
 
L’equip total, que és com hem decidit anomenar aquest torneig paral·lel, neix amb la intenció de promoure el vincle existent entre pares i fills dins del nostre àmbit,  de la millor manera  que sabem fer, mitjançant el joc del bàsquet i de la seva part més social i divertida.
 
En definitiva,  el que us volem desitjar, és que pugueu gaudir de tres dies  de bàsquet en estat pur, aquell que  ens fa oblidar-nos de tot, adorant cada segon del rellotge, i que aquesta vivència quedi integrada en els nostres esportistes com un record molt valuós dins del seu bagatge basquetbolístic.
 
Segueix el torneig via twitter i penja les teves fotos a Instagram
Com l'any passat farem un seguiment especial a Twitter on podràs deixar-hi els teus comentaris i mantenir-te informat sobre les novetats d'aquesta competició. Per fer-ho només has de ser usuari de Twitter i fer-te seguidor del hashtag que hem creat especialment per al Bàsquet Safa Claror#safaclaror
 
A més, també ens podràs enviar els teus tuits si en els teus comentaris hi poses #safaclaror
 
Recorda que ara també pots penjar les teves fotos amb el hashtag #safaclaror a Instagram
 
Trobaràs tota la informació a www.torneigbasquetinfantil.cat
 
Patrocina
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate