Claror, som més que fitness

Participem en la Jornada de càncer de mama i activitat física de l'Hospital del Mar

21 de març, 2018

La Dra. Marta Coll i la fisioterapeuta Anna Yuguero, ambdues de l'Àrea de benestar i Salut del Claror Marítim, van parlar sobre la prescripció de pràctica esportiva saludable.

El divendres 16 de març vam estar presents a la Jornada de càncer de mama i activitat física que va organizar la Unitat funcional de Patologia Mamària de l'Hospital del Mar (parc de Salut MAR), amb l'objectiu de millorar la salut de les dones afectades per aquest tipus de càncer.

En aquesta jornada es va propocionar a les pacients coneixements i aprenentatges sobre hàbits saludables, per afavorir el seu retorn a una vida de qualitat i a contribuir a la prevenció de possibles complicacions i malalties potencialment relacionades.

Es va destacar la importància de la prevenció i la salut òssia, els efectes beneficiosos d'una correcta nutrició, de la cura de la salut emocional i de la pràctica esportiva en la recuperació i la incidència en les recaigudes.

En aquest últim aspecte és on la Dra. Marta Coll i la fisioterapeuta Anna Yuguero, ambdues de l'Àrea de benestar i Salut del Claror Marítim, van parlar sobre la prescripció de pràctica esportiva saludable i es van oferir consells i exercicis per fer a casa.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate