Milla Sagrada Família

El diumenge 6 de maig, vine a córrer la Milla! Inscripcions obertes

4 d'abril, 2018

Diumenge 6 de maig tens una cita amb l'esport i la diversió: arriba una nova edició de la Milla Sagrada Família (1,6km) ben aprop del Temple de la Sagrada Família. 

Diumenge 6 de maig tens una cita amb l'esport i la diversió: arriba una nova edició de la Milla Sagrada Família (1,6km) ben aprop del Temple de la Sagrada Família. A més, aquest any tens un nou al·licient: estrenem nou circuit! I si et va el fitness, no et perdis la Màster de Zumba vs Sh'bam, que farem a l'aire lliure en acabar les curses.

Milla Sagrada Família
La Milla Sagrada Família enguany arriba a la seva trenta-quatrena edició. La mítica cursa que es desenvolupa davant el temple de la Sagrada Família és una cita ineludible per a tots els que gaudeixen de l’atletisme de mig fons a Catalunya amb un circuit de 1.609 metres. A més, aquest any estrenem nou circuit al carrer Mallorca.
Hora: a partir de les 9.30 i fins les 12 hores
On: carrer Mallorca amb Sardenya (BCN)

Màster Zumba vs Sh'bam
Masterclass de fitness a l'aire lliure.
Hora: a les 12.45 hores
On: carrer Mallorca amb Sardenya (BCN)
 

A més, hi haurà activitats infantils i moltes sorpreses per tota la família!

Informa't de tot i inscriu-te online:

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate