Milla Sagrada Família

La inscripció solidària de la Milla Sagrada Família, destinada a l'Associació de Nens amb Càncer

4 d'abril, 2018

La inscripció solidària de La Milla 2018 va destinada a La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies dels nens i nenes amb càncer

La inscripció solidària de La Milla 2018 va destinada a La Casa dels Xuklis

La Milla destinarà aquest any la seva inscripció solidària a La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies dels nens i nenes amb càncer, gestionada per l'AFANOC, l'Associació de Nens amb Càncer.

La casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible.

Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats (l’edat pediàtrica va des dels 0 mesos fins als 18 anys) i les seves famílies, tan culturalment com socialment.

 Alhora, cal que s’adapti a les diferents necessitats dels infants i de les seves famílies en funció de cada país d’origen (s’atenen famílies de qualsevol lloc del món).

Tots els participants a la Milla aportareu el vostre gra de sorra amb el preu de la vostra inscripció (5 euros).

Informa't de com pots contribuir encara més aquí!

 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate