Els Clubs Claror, compromesos amb la qualitat

Claror elabora una Carta de Serveis per a cadascun dels clubs que gestiona, on recull els seus compromisos amb els abonats

6 d'abril, 2018

El Grup Claror ha fet un pas més en el seu camí cap a l’excel·lència en la gestió. El darrer pas ha estat l’elaboració i publicació d’una Carta de Serveis, un document específic per cadascun dels clubs que gestiona, i que recull de forma pública i explícita aspectes com els Drets i Deures dels abonats, o els Compromisos de cadascun dels clubs respecte els seus clients. A més, la Carta també recull la relació d'espais i el catàleg de serveis que ofereix cada club, tant els inclosos a la quota d'abonat com els que no, així com les vies per a obtenir més informació o fer arribar a la direcció suggeriments i/o queixes.

 

Què és la Carta de Serveis?

La Carta de Serveis és una eina que ens permet comunicar als nostres usuaris els serveis que oferim i els compromisos que assumim en la seva prestació.

Per tant, permet que tots els abonats del centre esportiu al què s’han afiliat coneguin les característiques del club al què s’han abonat i de qui el gestiona, els drets i deures que tenen en tant que abonats, els compromisos que assumeix la Fundació Claror envers als serveis prestats i les diferents vies per les que pot fer arribar les seves reclamació, suggeriments, o obtenir més informació.

Les Cartes de Serveis, apart de la seva funció de comunicació, representen una eina de gestió que millora i facilita les relacions amb els usuaris.

Aquesta Carta de Serveis, que entra en vigor a partir del mes de març de 2018 i serà objecte de revisió cada tres anys, es fa pública a través de la web d’internet del club (www.claror.cat) i altres suports comunicatius.

A través d’aquests canals, i de la Memòria anual del Grup Claror es publiquen els resultats dels objectius assolits i el grau d’assoliment dels compromisos.

 

On consultar la Carta de Serveis?

La Carta de Serveis està publicada a la web de cadascun dels clubs, a l’apartat del menú anomenat “el club”.

A continuació us oferim els enllaços directes a cadascuna de les Cartes de Serveis:

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate