La Milla Sagrada Família

La inscripció de la Milla és solidària i es destinarà a La Casa dels Xuklis!

2 de maig, 2018

Coneixes La Casa dels Xuklis? La inscripció de la Milla 2018 és solidària i va destinada a aquest projecte.
 
Entrevistem la Maite Golmayo, portaveu de l'AFANOC,  perquè ens expliqui el projecte.
 
La Milla destinarà aquest any la seva inscripció solidària a La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per a les famílies de les nenes i nens amb càncer, gestionada per l'AFANOC, l'Associació de Nens amb Càncer.
 
La casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits i compresos, on es puguin sentir “com a casa” tant com sigui possible.
 
Un espai a prop de l’hospital on reben l’atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens de diferents edats (l’edat pediàtrica va des dels 0 mesos fins als 18 anys) i les seves famílies, tan culturalment com socialment.
 
Alhora, cal que s’adapti a les diferents necessitats dels infants i de les seves famílies en funció de cada país d’origen (s’atenen famílies de qualsevol lloc del món).
 
Tots els participants a la Milla aportareu el vostre gra de sorra amb el preu de la vostra inscripció (5 euros).
 
Pots inscriure't a la Milla aquí
 
Informa't de com pots contribuir encara més amb el projecte aquí!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate