La Milla Sagrada Família

La Núria Borràs, directora de la Milla Sagrada Família, et convida a participar-hi!

2 de maig, 2018

El 6 de maig, vine a la 34ena edició La Milla Sagrada Família.

La Núria Borràs, directora de la Milla Sagrada Família, et convida a participar a la cursa i a la màster de Zumba vs Sh'bam el diumenge 6 de maig! 

Vine a córrer la milla! 
Sèries amateurs per a totes les edats, des d'infantils a veterans, de 1.609m davant del temple de la Sagrada Família. Inscripció solidària. Inscriu-te aquí!
 
Màster de fitness
Dona-ho tot a la màster de Zumba vs Sh'bam amb 8 tècnics sobre l'escenari. No et perdis aquest espectacle a l'aire lliure, davant la Sagrada Família. Un gran fi de festa de La Milla 2018!
 
Les inscripcions estan tancades ja que les places estan exhaurides. Pots participar igualment a la màster, tot i que no se't podrà garantir la samarreta. Totes les persones que s'hagin inscrit a través del formulari online, poden recollir la samarreta de regal el mateix diumenge 6 de maig, a la carpa de dorsals i samarretes d'11.30 a 13.00h. 
 
T'esperem diumemge 6 de maig a les 12.45h al carrer Sardenya amb Mallorca.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate