34a Milla Sagrada Família – Gran Premi Gaudí SPORT

  Gran èxit de participants en les sèries populars, malgrat la pluja

  7 de maig, 2018

  Tota una matinal esportiva i familiar, sota la insistent pluja que no va parar de caure en tot el matí.

  El passat diumenge 6 de maig es va celebrar la 34a edició de La Milla Sagrada Família - Gran Premi Gaudí Sport. Tota una matinal esportiva i familiar, sota la insistent pluja que no va parar de caure en tot el matí.
   
  Increment de participants en les sèries populars
  Les sèries populars de la Milla Sagrada Família han aplegat a 1.444 atletes, uns 200 participants més que l’any passat, i es consolida un any més com la milla urbana per excel·lència de Catalunya, amb una amplia participació popular en totes les categories.
   
  Per consultar les classificacions:
   
  Inscripció solidària amb l’Associació de Nens amb Càncer
  La Milla ha destinat aquest any la inscripció solidària a La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies amb nens i nenes amb càncer, gestionada per l’AFANOC (Associació de Nens amb Càncer).
  Tots els atletes professionals, segons abans de la seva sortida, s’han posat també la gorra d’AFANOC en solidaritat amb tots els nens que pateixen la malaltia.
   
  Una cursa amb història
  La Milla, organitzada per la Fundació Claror des de 1985, acumula més de 30 anys d’història. La cursa es desenvolupa al voltant del temple de la Sagrada Família i s’estructura en diferents sèries en funció de les edats dels participants. La Milla es distingeix de les altres curses urbanes per l’alta participació que té edició rere edició i s’ha consolidat com una de les proves més representatives de la ciutat tant pel que fa a participació popular com professional.
   
  Possible gràcies a tots els col·laboradors
  La 34a Milla Sagrada Família ha estat possible gràcies al patrocini de A.R. Motors KIA, Odontquality, Saunier Duval, Obra Social La Caixa i Nutrisport; i a El Periódico, Sport, Catalunya Ràdio i Esports 3 com a mitjans oficials.
  Així mateix, ha comptat amb la col·laboració de Voluntaris 2000 i la Real Federación Española de Atletismo. Tot plegat, a més, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.
   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate