34a Milla Sagrada Família – Gran Premi Gaudí SPORT

Adel Mechaal i Solange Pereira s’imposen al 16è Gran Premi Gaudí Sport

7 de maig, 2018

La 34a edició de La Milla ha estat marcada per l'estrena de nou circuit i la pluja insistent durant tot el matí

L’atleta de New Balance Team, Adel Mechaal i Solange Pereira, de l’equip Valencia Esport, s’han imposat en les categories masculina i femenina professionals del Gran Premi Gaudí Sport de la 34a edició de la Milla Sagrada Família, que organitza la Fundació Claror, i que s’ha dut a terme aquest matí al davant del temple de la
Sagrada Família a Barcelona. Adel Mechaal (4:11) ha estat el primer del podi seguit per poca diferencia de Marc Alcalà (4:13) i Spencer Thomas (4:13), que han ocupat la segona i tercera posició respectivament.
 
El guanyador, Adel Mechaal, s’ha mostrat satisfet del nou triomf i de mantenir el lideratge de la cursa, en la que l’any passat va batre el rècord de temps en 4:03.
Consulta la classificació Gran Premi Gaudí Sport masculí completa aquí
 
Solange Pereira recupera el primer podi
Solange Pereira, de l’equip Valencia Esports, recupera el primer lloc del podi del Gran Premi Gaudí Sport, al qual l’any passat no hi va poder participar. L’atleta que ja havia guanyat les curses del 2012 al 2016 recupera el lideratge enguany amb un temps de 4:47.
L’acompanyaven al podi Esther Guerrero, de New Balance Team, en segon lloc (4:51), seguida de Beth Kidger, de l’equip Brighton Phoenix, amb un temos de 4:52.
Consulta la classificació Gran Premi Gaudí Sport femení completa aquí
 
Aquest any, la Milla Sagrada Família estrenava nou circuit al carrer Mallorca, amb doble volta entre els carrers Sicília i Lepant. Tot i la pluja del matí, els atletes s’han mostrat satisfets amb el nou recorregut.
 
Possible gràcies a tots els col·laboradors
La 34a Milla Sagrada Família ha estat possible gràcies al patrocini de A.R. Motors KIA, Odontquality, Saunier Duval, Obra Social La Caixa i Nutrisport; i a El Periódico, Sport, Catalunya Ràdio i Esports 3 com a mitjans oficials.
Així mateix, ha comptat amb la col·laboració de Voluntaris 2000 i la Real Federación Española de Atletismo. Tot plegat, a més, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate