Claror, més que Fitness!

Implantem l’electròlisi salina als nostres clubs

16 de maig, 2018

Al final del mes de maig, els 4 clubs Claror de Barcelona ja disposaran del sistema de desinfecció de l’aigua per electròlisi salina, que millora la qualitat de l’aigua de les piscines dels nostres centres.

Claror Marítim disposa d’aquest sistema de desinfecció de l’aigua, més sostenible i natural, des de fa 4 anys, mentre que al centre de Can Caralleu vam fer el canvi l’estiu de fa un any. Claror Sardenya, el passat mes d’abril va dur a terme la implantació de l’electròlisi salina, i Claror Cartagena ho farà en la seva totalitat a final d’aquest mes de maig.

Aquest nou sistema, que ens permet desinfectar l’aigua de les piscines mitjançant equips de raigs ultra violats, es considera com una de les millors opcions de manteniment i cura de l’aigua en els processos de desinfecció totalment automatitzats.

A diferència dels mètodes tradicionals, el tractament d’aigües mitjançant l’electròlisi salina assegura una aplicació del clor només necessari i d’una forma homogènia i continuada.

Principals beneficis de l’electròlisi salina

A més de ser un sistema més natural, sostenible i segur, l’electròlisi salina:

  • Afegeix sal a l’aigua, un antisèptic suau i natural
  • Evita els trastorns oculars i dermatològics: no irrita els ulls, les mucoses ni resseca la pell.
  • Proporciona una sensació més agradable, sense olor ni gust a clor.
  • Evita la manipulació i l’emmagatzematge de productes químics clorats, i l’addició d’altres subproductes químics.

Els passos de l’electròlisi salina

  1. Afegim sal comuna a l’aigua, aproximadament 4-6 grams per litre d’aigua, una proporció nou vegades menor que la de la sal del mar, en proporció semblant a la d’una llàgrima.
  2. Un cop dissolta, li apliquem un corrent elèctric mitjançant l’elèctrode. La sal es converteix en clor i, per tant, ja tenim el producte desinfectant que necessitem, que destrueix tots els microorganismes que hi pugui haver a l’aigua.
  3. Una vegada que el clor ha complert la seva funció com a agent desinfectant es dilueix, de manera que la concentració de sal es manté constant i només cal fer petites reposicions a causa de la pèrdua que es produeix en els rentats del filtre.

L’únic club Claror que no disposa del sistema d’electròlisi salina és L’Esportiu de Llinars, que utilitza actualment un sistema per ultra violats que minimitza l’ús de productes químics i permet treballar amb uns paràmetres molt baixos de clor.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate