34a Milla Sagrada Família – Gran Premi Gaudí SPORT

La Milla 2018 recapta 4.700€ pels nens i nenes amb càncer de La Casa dels Xuklis

16 de maig, 2018

La Milla Sagrada Família, la cursa que organitza Fundació Claror anualment, ha recaptat per La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida de l’AFANOC per a nens i nenes amb càncer, prop de 4.700€.

El recaptat mitjançant les inscripcions a la cursa ascendeix a gairebé 2.200€, que junt als 2.500€ de col·laboració de l’Obra Social la Caixa sumen una xifra de 4.700€.

Inscripció solidària per l’AFANOC

La Milla aquest any destina la seva inscripció solidària a La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a les famílies dels nens i nenes amb càncer, gestionada per l’AFANOC (l’Associació de Nens amb Càncer). La Casa dels Xuklis pretén ser un lloc on els infants, juntament amb les seves famílies, puguin sentir-se acollits, compresos i “com a casa”. Un espai a prop de l’hospital on reben atenció mèdica, en un entorn tranquil i pensat per atendre la diversitat de nenes i nens que hi viuen. 

Gran èxit de participació popular de la Milla 

La cursa, que enguany va tenir lloc el diumenge 6 de maig, va reunir a destacats atletes migfondistes, junt amb una gran participació popular. Així, malgrat la pluja que va acompanyar durant tot el matí, es van inscriure a la cursa 1.444 atletes, uns 200 més que l’any passat, consolidant així la cursa com la milla urbana per excel·lència de Catalunya gràcies a l’amplia participació popular.

Reviu la Milla 2018

Una cursa amb història

La Milla, organitzada per la Fundació Claror des de 1985, acumula més de 30 anys d’història. La cursa es desenvolupa al voltant del temple de la Sagrada Família i s’estructura en diferents sèries en funció de les edats dels participants. La Milla es distingeix de les altres curses urbanes per l’alta participació que té edició rere edició i s’ha consolidat com una de les proves més representatives de la ciutat tant pel que fa a participació popular com professional.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate