Claror, més que Fitness!

Anima’t i participa a la Festa del Fitnes de Barcelona

6 de setembre, 2018

Una vegada més tornem a celebrar la Festa del Fitnes de Barcelona. Una proposta per oferir als veïns i veïnes de la ciutat una classe de condicionament físic al carrer, oberta a totes de persones de qualsevol edat i condició física.

El proper 23 de setembre, en el marc de la Festa de la Mercè, un centenar de centres esportius, públics i privats, impartiran una coreografia grupal a mans dels monitors dels diferents clubs.

Els clubs del grup Claror de Barcelona, Claror Sardenya, Claror Cartagena, Claror Marítim i Can Caralleu, participarem a la Festa del Fitnes, que enguany, com a novetat canvia d’ubicació i serà al Moll de la Fusta a les 10h.

L’objectiu d’aquesta trobada és promoure l’esport entre la ciutadania, amb una activitat gratuïta i oberta a tothom. Participa i inscriu-te ja en el següent link >

No t’oblidis d’assajar la coreografia! Pots veure el vídeo a través del següent enllaç >

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate