Claror, més que fitness!

Claror se solidaritza amb el Dia Europeu de sensibilització sobre la mort sobtada. Participa a l'enquesta!

9 d'octubre, 2018

El 18 d'octubre se celebra el Dia Europeu de Sensibilització sobre la Mort Sobtada i s'organitzen diverses iniciatives per donar a conèixer la importància d'actuar precoçment davant d'aquestes situacions.

El proper dijous 18 d'octubre se celebra el Dia Europeu de Sensibilització sobre la Mort Sobtada. Diferents països europeus aprofiten aquesta data per organitzar actes amb l'objectiu de donar a conèixer a la població la importància del reconeixement precoç d’aquesta situació per iniciar immediatament les maniobres de ressucitació cardiopulmonar i l’ús dels aparells desfibril·ladors automatitzats (DEA). 

Enquesta de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron
Del 16 al 22 d’octubre, el grup de Treball en Reanimació Cardiopulmonar de l´Hospital Universitari Vall d’Hebron, dirigida pel Doctor Xavier Armengol, ha preparat un petit qüestionari amb l´objectiu de saber quin és el grau de coneixement que tenen els ciutadans de Barcelona d’aquest problema de salut i poder emprendre actes de millora posteriorment.
Ajuda'ls a millorar responent aquesta enquesta! Només et portarà uns minuts.
 

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate