Claror, més que Fitness!

Participa a les noves enquestes de satisfacció del club: la teva opinió ens ajuda a seguir millorant

7 de novembre, 2018

Al llarg dels propers dies una mostra d'abonats dels clubs del Grup Claror rebreu una enquesta en la que els participants valoreu el nivell de satisfacció amb l’experiència com a usuaris del vostre club.

Enguany, és la segona onada d’enquestes que enviem a tots els nostres clients, després del passat enviament del mes de juliol, on el conjunt dels clubs esportius del Grup Claror vam obtenir una puntuació de 7,68, sobre 10, en la valoració global de satisfacció dels nostres clients. Així doncs, l’enquesta de satisfacció als abonats s’emmarca dins del model de gestió EFQM de l’entitat, que insta a la millora continua basada en la satisfacció constant dels nostres clients.

La opinió dels abonats ens serveix per prioritzar les millores que anem implementant als nostres clubs, a més, de ser el fonament del model de gestió EFQM, del que vam obtenir la certificació de qualitat de 500+ aquest mateix any. Esperem la teva participació en l’enquesta per seguir millorant dia a dia.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate