Claror, més que Fitness!

Claror reafirma la seva aposta per la gestió excel·lent en l’adhesió al Club Excelencia en Gestión

22 de novembre, 2018

El divendres 23 de novembre, Claror presenta el seu cas d’èxit en la obtenció del segell EFQM 500+ en una jornada titulada Solucions per a la Gestió de les Entitats Esportives

El Grup Claror, que forma part del Club Excelencia en Gestión des del gener de 2018, reafirma la seva aposta per l’excel·lència empresarial gràcies als avantatges que ofereix l’adhesió a aquesta entitat.

A més de l’acompanyament i assessorament que ha fet el Club Excelencia en Gestión al Grup Claror en l’obtenció de les certificacions ISO 9001 i EFQM 500+, el Club ofereix un ampli ventall de serveis en benefici de la competitivitat i excel·lència empresarial.

Així doncs, tal i com assegura Gabriel Domingo, director general de Fundació Claror, “la nostra pertinença al Club Excelencia en Gestión és un acte de coherència de Claror, ja que el Club aglutina a totes aquelles empreses que fan de l’afany de l’excel·lència un valor corporatiu”.

Segons el Gabriel Domingo, el Grup Claror està traient un gran profit de l’adhesió al Club gràcies a la proposta formativa que han pogut dur a terme diversos professionals de Claror, així com per el destacable recull documental que tenim a disposició els membres del Club.

Entenem que aprendre i compartir pràctiques amb d’altres organitzacions ens portarà a obtenir millors resultats empresarials i, mitjançant l’excel·lència sostenible, a ser actors protagonistes de la millora en la societat. Per això el director general de Claror, destaca aquesta oportunitat com una de les fonts més inspiradores i de valor que ha permès a l’entitat obtenir la certificació EFQM 500+.

Experiència de gestió del Grup Claror: Transformació i excel·lència com a eixos de competitivitat

Aquest és el títol de la ponència que Gabriel Domingo, director general de la Fundació Claror, presentarà el proper divendres 23 de novembre en la jornada organitzada per Club Excelencia en Gestión, AENOR i Comtec Sport Consulting, titulada Solucions per a la Gestió de les Entitats Esportives.

L’acte va dirigit a clubs, federacions i gestors d’instal·lacions esportives que volen conèixer casos d’èxit del sector explicats pels mateixos protagonistes. En aquest cas, Claror abordarà el seu camí cap a l’obtenció de la certificació EFQM 500+, que acredita com a excel·lent la gestió de l’entitat.

La jornada tindrà lloc el proper divendres 23 de novembre, de 10h a 13h al Museu Colet de Barcelona.

6 avantatges de formar part del Club Excelencia en Gestión

Formar part del Club Excelencia en Gestión ha portat amplis beneficis al Grup Claror en diferents àmbits de la seva activitat.

1. Networking: oferint oportunitats per relacionar-se amb professionals amb interessos comuns i amb la voluntat de desenvolupar un gestió excel·lent en l’entorn empresarial actual.

2. Coneixement: facilitant assessoria i eines per ampliar els coneixements cap a una gestió excel·lent i compartint informació entre els socis en un entorn de confiança.

3. Aprenentatge: apropant el coneixement als professionals de la nostra organització a través d’esdeveniments, conferències i d’altres suports online.

4. Visibilitat: donant visibilitat del Grup Claror a través dels mitjans interns i externs del Club Excel·lència en Gestió, en el marc d’un entorn d’excel·lència empresarial.

5. Eines: Facilitant acompanyament i les eines necessàries al Grup Claror en la obtenció de la certificació EFQM amb la màxima puntuació de 500+.

6. Participació: Contribuint a posar en valor la excel·lència en la societat.

Obtenir la certificació EFQM 500+ ha estat pel Grup Claror una de les fites més destacades de la seva història com a entitat, on el Club n’ha jugat un paper clau al llarg del darrer any.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate