Claror, més que Fitness!

Claror dona suport al manifest del món de l’esport per a l’eliminació de la violència envers les dones

23 de novembre, 2018

El diumenge 25 de novembre és el dia internacional de la violència vers les dones. Des de el Grup Claror donem suport a la campanya del món de l’esport en català per a l’eliminació de la violència masclista

Volem denunciar i lluitar contra la violència, les violacions, les agressions sexuals, l’assetjament, el tràfic i l’explotació de dones perquè ens cal educar, saber i reconèixer la necessitat que totes tenim dret de viure en llibertat, sense riscos per a la nostra integritat física i per als nostres cossos.

Necessitem més recursos i suport perquè totes les dones en situació de violència masclista puguin trencar el silenci, se’n puguin sortir i recuperar-se. Necessitem prevenció, perquè la violència no sigui una opció vàlida en les relacions de parella. Necessitem més professionals especialitzats en l’atenció a filles i fills de dones que han patit violència, perquè el futur de casa nostra sigui un país lliure de violència masclista.

Des de Claror ens comprometem a avançar en la construcció d’una societat i un esport que camini amb uns valors allunyats de qualsevol tipus de violència, des de el respecte, el treball en equip, la lluita, l’esforç i la superació.

Un compromís basat en una visió integral d’abordatge de les violències sexuals, també en l’esport, i amb la voluntat d’explicar què són. Perquè no volem més violència contra les dones, perquè tenim dret a ser nenes i dones lliures.

Contra cap dona, contra cap nena, ni a l’esport ni en lloc!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate