Claror, més que Fitness!

  Renovem la col·laboració amb el Grup Caliu

  7 de gener, 2019

  Grup Caliu-Ateneu Divers, és una associació que ofereix un servei d'oci i cultura a persones adultes amb diversitat funcional intel·lectual.

  Un dels programes que l'entitat ofereix és l'oportunitat de realitzar activitat física de manera periòdica i inclusiva, en un espai normalitzat. I és a través dels Clubs Claror que poden començar a fer aquests primers passos.

  Mitjançant el conveni entre totes dues entitats, grups reduïts de tres persones poden accedir als clubs per practicar activitat física. Les activitats guiades i l'acompanyament d'una persona de suport facilita el coneixement del Club i permet una millora gradual de la seva autonomia.

  L'objectiu i èxit de la col·laboració és que, al cap d'uns mesos d'assistència, les persones del Grup Caliu hagin adquirit l'hàbit de fer activitat física en un entorn normalitzat i puguin accedir al centre esportiu com qualsevol altre persona abonada.

  Reportatge: Grup Caliu, una aposta per l'esport inclusiu

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate