Claror, més que Fitness!

  Un Nadal centrat en infància i gent gran

  19 de desembre, 2018

  Acció Social 

  Fa una pila de nadals que col·laborem amb tres entitats que tenen per objectiu contribuir a fer unes festes més felices per tothom. D’una banda, hem destinat recursos a comprar un obsequi per a gent gran que pateix solitud i que és atesa per lAssociació Avismón i l’Associació d’Amics de la Gent Gran.

  Per triar els obsequis, sempre ens adaptem a les necessitats que ens expressen les entitats, així que hem regalat un total de 325 mantes a Avismón i 1.000 paquets de neules per a Amics de la Gent Gran.

  Recollida de joguines

  Per als infants, ens hem sumat un any més a la campanya de Creu Roja Joventut Els seus drets en joc”. Enguany tots els Clubs l’han portada a terme, organitzant també diverses activitats amb inscripció solidària de joguina. A principis de gener, sabrem quantes n’hem recollit i, per tant, a quants nens i nenes hem provocat un somriure.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate