Clubs Claror amb el medi ambient

  A Can Caralleu reduïm les emissions

  25 de juny, 2019

  Aquest mes de juny acabem de revalidar el segell dels Acords Voluntaris per a la Reducció de Gasos d'Efecte Hivernacle a Can Caralleu, constatant un any més bons resultats en la reducció de les emissions que provoca el club.

  Així, el 2018 hem passat de les 0.04 tones de CO2eq* a 0.01 tones. CO2eq és com s'expressa el conjunt dels gasos d'efecte hivernacle que llencem a l'atmosfera, dels quals els CO2 n'és un dels principals.
  Una de les accions que han afavorit aquests bons resultats és l'aposta per comprar energia 100% renovable. També el resultat de les accions implementades a partir de la Marató d'Estalvi Energètic 2018, que van causar una disminució del 68% de les emissions derivades del consum de gas natural per a la calefacció, i de la disminució del 41% de les emissions derivades del consum d'aigua.

  La intenció a mig termini és anar adherint la resta de Clubs Claror als Acords voluntaris, per poder calcular les emissions anualment i impulsar accions de millora. També a partir dels resultats de la Marató d'Estalvi energètic 2019, en què van participar tots els clubs.

  Els 'Acords Voluntaris per a la Reducció de gasos d'efecte hivernacle' és un programa de l'Oficina de Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya. Per saber més d'aquest programa, clica aquí

  Si vols conèixer els nostres projectes de Responsabilitat Social, visita aquesta pàgina.
   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate