6% de descompte en cursos d’idiomes!

  2 d'abril, 2012

   

  Els membres del Claror Club tenen el 6 % de descompte en els cursos i 300 euros de descompte en programes de cursos acadèmics.

   

  King’s College International és membre de King’s Group, amb experiència en cursos per a nens, joves i adults a Espanya i a l’estranger des de 1981. L’oferta educativa és variada i dinàmica. Organitzen english summer camps de dia i residencials a diferents localitats d’Espanya i amb diferents temes: immersió lingüística i esport, futbol, aprenentatge a través de la música i el teatre, tècniques de lideratge i treball en equip, anglès per a nens. Ofereixen cursos d’idiomes a l’estranger, cursos per a famílies i pràctiques professionals.

   

  També ofereixen cursos acadèmics o trimestres a l’estranger. Els membres del Claror Club tenen el 6 % de descompte en els cursos i 300 euros de descompte en programes de cursos acadèmics.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate