El Cros de Can Caralleu, revalida el títol com a millor trail curt de l'estat espanyol al 2016

16 de gener, 2017

El Cros de muntanya de Can Caralleu ha estat qualificat per segon any consecutiu com la millor trail curt (menys de 15km) a nivell català i a nivell estatal al 2016 pels usuaris de Runedia, el web del calendari i d'inscripcions líder de curses de la Península Ibèrica.
 
Aquest ranking ha estat confeccionat amb l’ajuda, els vots i els comentaris de més de 49.000 usuaris que han compartit les seves opinions amb la comunitat de Runedia. S’han valorat aspectes que van des de l’organització de l’esdeveniment, el preu, l’ambient existent o els serveis oferts, fins altres com la qualitat del recorregut i la dificultat presentada. El Cros de Can Caralleu ha estat el guanyador de la seva categoria amb un 4,44 sobre 5.
 
Volem agrair als participants les vostres votacions i opinions i assegurar-vos que amb el vostre suport seguirem treballant per ser encara millors.
 
I estigueu atents: el Cros de muntanya de Can Caralleu 2017 serà el 25 de març s'obriran les inscripcions l'1 de febrer.
 
Ben aviat trobareu tota la informació actualitzada al web del Cros. També podeu estar informats seguint-nos a facebook, twitter, instagram i a l'etiqueta #croscc.
 
Us hi esperem!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate