Cros de Muntanya de Can Caralleu

El 25 de març torna el Cros de Muntanya amb circuits de 17 i 7,5km!

20 de gener, 2017

Can Caralleu organitza, el proper dissabte 25 de març, la dissetena edició del Cros de Muntanya Can Caralleu, que en aquesta ocasió presenta la possibilitat d'escollir entre dos recorreguts: un de 17 quilòmetres per als més atrevits i un altre de 7,5 quilòmetres per als iniciats. En la cursa de 17 quilòmetres hi ha disponibles un màxim de 350 dorsals i en la de 7,5 quilòmetres s'hi podran inscriure un màxim de 150. 
 
Al principi vam anunciar que la cursa llarga seria de 15km, però per canvi de criteris del Parc de Collserola, s'ha hagut de variar els circuïts per evitar espais protegits i finalment s'allarga a 17km. La cursa de 7,5km no ha variat la distància però si el recorregut inicial.
 
La major part del recorregut es fa pel Parc Natural Protegit de Collserola La sortida serà a Can Caralleu a les 10 hores en la versió de 17 quilòmetres i a les 10.15 hores en la de 7,5 quilòmetres. El repartiment de premis es farà en acabar cada cursa. 
 
Inscripcions a partir de l'1 de febrer
Les inscripcions es faran online a partir de l'1 de febrer i el preu és de 15€. Inclou dorsal, motxilla trailrunning o Buff i botifarrada.
 
Entrenament preparatori el 18 de març
I si ja tens molt clar que hi vols córrer, no et perdis el reconeixement que farem del circuit el dissabte 18 de març a les 9 hores. Durant la trobada farem un entrenament de resistència i donarem cosells per afrontar amb garanties la cursa.
Per participar en aquest entrenament cal que t'inscriguis a la recepció de Can Caralleu o enviant un correu electrònic a cros@cancaralleu.cat
 
El CROS INFANTIL es consolida amb una cinquena edició
Després de la bona acollida de les primeres edicions, aquest any repetim amb el Cros infantil. El circuit transcorrerà pel Parc de l’Oreneta, en el primer tram del circuit del Cros de Muntanya. La sortida i arribada serà al CEM Can Caralleu. La distància a recórrer serà d’uns 2 km i la sortida serà a les 10.30h.
 
Hi haurà categories masculina i femenia: nascuts el 2002/03, 2004/05 i 2006/07 i 2008/2009 
 
És imprescindible inscriure’s per a participar. Inscripcions online fins al 16 de març o fins exhaurir dorsals, a la recepció de Can Caralleu. El preu de la inscripció és de 5€. Inclou dorsal, motxilla trailrunning i botifarrada.
 
Tota la informació del Cros
www.croscancaralleu.cat

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate