Can Caralleu amb la mobilitat sostenible

Vols compartir vehicle per venir a fer esport a Can Caralleu? Fes_edit, moure't costa poquíssim!

21 d'octubre, 2019

Està clar que Can Caralleu no és la zona més ben comunicada, a nivel de transport públic, i sovint un gran part dels que practiqueu esport o treballem al club optem per venir en cotxe o en moto.

Per intentar paliar l'efecte contaminant d'aquests desplaçaments i reduïr-los, us proposem sumar-nos a la plataforma per compartir vehicle: Fes_edit.

La iniciativa Fes_edit consisteix en posar en contacte (via telèfon mòbil i/o internet) persones que fan una ruta similar per tal que la facin plegades. Es tracta d'un sistema dinàmic que permet fer consultes a temps real, entrar modificacions d'última hora i, fins i tot, fer el seguiment de la posició del conductor o del passatger a través del GPS. Per altra banda, incorpora un sistema de valoració intel·ligent que dóna confiança i seguretat a l'hora de compartir un viatge.

Ara et pots donar d'alta de forma gratuïta al web www.fesedit.cat, posar-te com a conductor/a o passatger/a, i començar a moure't de manera més sostenible, compartint cotxe amb altres usuaris.

I si som moltes persones, podrem crear la comunitat Can Caralleu i fer més fàcil la mobilitat, suma-t'hi!

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate