Claror, més que Fitness!

  Vols portar la Flama del Canigó?

  12 de juny, 2019

  Òmnium Cultural ens convida a ser l'entitat que el 23 de juny porti la Flama del Canigó al barri de Sagrada Família, per donar començament a la nit de Sant Joan. El recorregut es farà caminant, així que és apte a totes les edats i condicions.

  La Flama sortirà de la plaça Sant Jaume el diumenge 23 de juny, a les 19.30 hores. Un cop al barri, s'encendrà el peveter i es farà una foguera simbòlica. Està previst que l'acte acabi allà amb un tast de coca i cava passades les 22h.

  Si vols participar-hi, envia un correu electrònic a esportistescompromesos@claror.cat i ens posarem en contacte amb tu.

  Una festa ancestral

  La matinada del 22 al 23 de juny la Flama del Canigó es renova al cim d’aquesta muntanya del Pirineu català i centenars de voluntaris i equips de foc la distribueixen arreu dels Països Catalans seguint diverses rutes per tal d’encendre les fogueres de la nit de Sant Joan. Així comença, any rere any, la celebració d’una festa ancestral vinculada al solstici d’estiu que és també un símbol de germanor entre els territoris de parla catalana.

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate