L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness del Vallès Oriental

  Arriba FunXtion Claror a L'Esportiu, la revolució en l'entrenament funcional

  4 de novembre, 2019

  Prova la nova activitat d'entrenament funcional d'alta intensitat i en grup a L'Esportiu de Llinars. Utilitza el circuit d'exercicis a l'estructura que trobaràs a la sala de fitness, combinat amb la tecnologia FunXtion per programar les sessions, amb el control i monitorització de la freqüència cardíaca de Myzone.
  Et permetrà millorar la composició corporant reduint el % de greix corporal i augmentant-ne el muscular, mitjançant exercicis funcionals i d'alta intensitat. Es treballen els 7 patrons de moviment: Press, Pull, Squat, Lunge, Rotacions, Bend i desplaçaments. Tindràs tot el material al teu abast, com barres, cordes, sacs de boxa, slam balls, kettelbell, cubs de plyo, corebag, bossu, fitball, monkey bars, core board, gripR, discos, CMT, sac búlgar, rodes, manuelles, foamroller, piques, xertubes, TRX, max trainer, rem, paral.leles i pes corporal.
  Les sessions són de 30 minuts: 5' Escalfament | 20' Circuit d'exercicis (4-8 estacions) | 5' Estiraments i refredament
  És una activitat per a tot tipus de públic, tot aquell qui vulgui millorar la seva composició corporal i no tingui una patologia cardíaca severa. En aquest cas, és recomanable una visita prèvia amb el servei mèdic del club. Per més info de l'activitat, consulta la seva fitxa.
   
   

   

  Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

  GTranslate