Fins sempre Gemma Sevillano

23 de maig, 2019

Gemma Sevillano, triatleta invident i membre de l'equip de Màsters Claror, ens va deixar el passat diumenge 12 de maig als 46 anys.

Gemma Sevillano, nascuda a Barcelona el 17 de juliol del 1972, era una triatleta invident que es va iniciar a la natació de ben petita, disciplina en la qual va competir representant els Màsters Claror durant 12 anys.

Un exemple de superació i perseverança, la seva trajectòria esportiva s'inicia als 6 anys amb la natació. Als 15 comença a competir a nivell nacional i internacional amb la selecció paralímpica, que la va dur a recollir nombroses medalles en 5 Campionats europeus i 2 Mundials. Va participar en els Jocs Olímpics de Seül 1988, Barcelona 1992 i Atlanta 1996, on arriba les finals de diverses proves.

El 2011 decideix canviar de disciplina i es converteix en triatleta, sense abandonar del tot la natació. Va ser Campiona d'Espanya de Triatló adaptat i s'estava preparant per participar en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

A banda dels èxits esportius, va recollir el Guardó dels valors humans i esportius de la Reial Federació Espanyola de Natació i de la Federació Catalana.
Podeu veure l'entrevista que vam fer-li al 2017 per la Revista Claror aquí, on ens explicava la seva trajectòria i els seus reptes més inmediats.

Fins sempre Gemma, descansa en pau.
 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate