L'Esportiu de Llinars, molt més que un club de fitness!

Consulta la graella al mòbil, ajuda'ns a eliminar el paper!

12 d'octubre, 2017

L'Esportiu de Llinars som un centre sostenible i respectuós amb el medi ambient. 

L'Esportiu de Llinars som un centre sostenible i respectuós amb el medi ambient. Les noves tecnologies ens ajuden a anar eliminant el paper i ser així conseqüents amb la nostra filosofia.

Et convidem a que consultis la graella al mòbil o a l'ordinador. La trobaràs sempre actualitzada i et permetrà obtenir més informació sobre totes les activitats que t'oferim al club. També la pots consultar a les pantalles del club.

Així doncs, a partir del 23 d'octubre ja no tindrem graelles en paper al club.

Si, tot i així, prefereixes tenir-la en paper la pots descarregar en pdf del nostre web o bé hauràs de dipositar 0,10€ a la recepció del club per obtenir-ne una en paper. Destinarem íntegrament aquests ingressos a l'Agrupació de Defensa Forestal de Llinars del Vallès (ADF). Les ADF són agrupacions sense afany de lucre, ormades per propietaris forestals, ajuntaments dels municipis del seu àmbit territorial, voluntaris i voluntàries. Tenen com a finalitat la prevenció i la lluita contra els incendis forestals.

Ajuda'ns a ser un centre sostenible!

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate