L'Esportiu de Llinars porta a l'extrem la seva aposta per la diferenciació qualitativa

Claror presenta el segell d’excel·lència EFQM a l’Ajuntament de Llinars que reconeix la qualitat en la gestió de L'Esportiu

9 de juliol, 2018

L’Esportiu de Llinars ha estat reconegut amb el màxim distintiu EFQM d’excel·lència en gestió empresarial que atorga el Club Excelencia en Gestión. El segell d’Excel·lència EFQM, de l’European Foundation for Quality Managment, avala així la qualitat en la gestió empresarial de l’equipament esportiu propietat de l’Ajuntament de Llinars del Vallès.

L’Esportiu assoleix la certificació en el marc del reconeixement concedit a Llinarsport SL, una entitat amb personalitat jurídica pròpia participada en un 60% per la Fundació Claror i en un 40% per l’Escola Ginebró.

En aquest context, Gabriel Domingo, director general de la Fundació Claror, ha presentat a l’alcalde de l’Ajuntament de Llinars, Martí Pujol, el segell oficial EFQM que correspon a L’Esportiu de Llinars, per l’excel·lència en la gestió que es fa del centre. Martí Pujol ha agraït a la Fundació Claror la bona tasca en la gestió que fa de L’Esportiu de Llinars i ha destacat les persones com a eix clau en l’obtenció d’aquest certificat d’excel·lència en gestió, del que també ha dit, que és una garantia de bon servei cap al ciutadà de Llinars del Vallès.

Per la seva part, Gabriel Domingo ha remarcat l’exigència que suposa tenir el segell EFQM 500+, dins d’un model que engloba totes les àrees de gestió i que porta anys treballant-se des de Claror. Així mateix, el director de la Fundació ha agraït la col·laboració i la confiança que ha mantingut el consistori de Llinars al llarg de tots aquests anys amb la concessió de gestió esportiva del centre esportiu municipal.

Així, L’Esportiu, dins del Grup Claror, esdevé l’única organització de l’àmbit esportiu a Espanya actualment reconeguda amb la certificació EFQM, més enllà del “compromís amb l’excel·lència”. Una certificació ha estat atorgada, per part de l’empresa auditora, amb la màxima qualificació de 500+ que reconeix una organització d’alt rendiment que gestiona eficaçment el canvi i que assoleix els resultats conforme a la seva estratègia.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate