L'Esportiu Sostenible

L’Esportiu de Llinars: un edifici sostenible i d’alta eficiència energètica

13 de juliol, 2018

L’edificació sostenible, també coneguda com edificació verda, busca minimitzar l’impacte ambiental de la seva activitat en el medi ambient i en l’entorn més proper dels habitants de la zona. En aquest sentit, les condicions climàtiques del lloc i els ecosistemes de l’entorn en el que es construeix delimiten el màxim rendiment que pot tenir l’edifici amb un menor impacte mediambiental. L’Esportiu de Llinars és un edifici construït fa gairebé 9 anys que acompleix amb els objectius d’una construcció sostenible i respectuosa amb l’entorn. Dins de l’estratègia de millorar de la qualitat de vida del nostre entorn, a L’Esportiu tenim implementades mesures sostenibles que aporten un valor diferencial a les nostres instal·lacions.

Control de la despesa energètica 

Disposem de sistemes d’estalvi energètic que ens permeten controlar la despesa energètica amb un menor impacte que incideix directament a l’entorn. Sobre el consum d’aigua, quan plou s’emmagatzemen 43.200 litres d’aigua que serveixen per abastir les cisternes de tot el centre. Així mateix, tenim 90 focus LED que ens ajuden a estalviar 2,88Kw/hora.

Planta subterrània: El nostre centre compta amb una planta baixa subterrània on totes les instal·lacions i accessos de manteniment queden a la vista, el que ens permet la reparació o actuació en tasques de manteniment amb un mínim impacte i molèsties per als nostres usuaris.

Pantalles domòtiques: Disposen d’un sistema de domòtica que ens permet controlar de forma precisa el funcionament de les bombes d’aigua, així com un control continu del clor i PH en l’aigua de les piscines de forma exacte i precisa. Aquest sistema ens ajuda a l’estalvi energètic i en la millora de l’entorn mediambiental.

A nivell mundial, els edificis són una part important del consum d’energia, aigua i ús dels recursos naturals, i representen el 18% de les emissions globals, equivalent de 9 milions de tones de CO2 a l’any. Per això, cada dia és més important la construcció d’edificis sostenibles, eficients i respectuosos amb el medi ambient.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate