L'Esportiu Sostenible

Neteja de l’aigua amb raigs ultraviolats: Menys productes químics a les piscines de L'Esportiu

26 de setembre, 2018

Per aconseguir una aigua neta, transparent, i sobretot, sana, és necessària la utilització de processos de neteja de l’aigua que comporten el seu tractament. En molts dels casos són imprescindibles els productes químics per poder garantir la salubritat de l’aigua, però a L’Esportiu utilitzem el mínim de producte químic, gràcies al nostre sistema de raigs ultraviolats en la neteja de les nostres piscines.

Reduïm el tractament de l’aigua amb químics

Les piscines de L’Esportiu tenen uns paràmetres de clor del 0,6gr, que és el mínim que estipula la legislació actual. Utilitzem clor en una mesura molt reduïda, ja que disposem d’un innovador sistema de tractament d’aigües que funciona amb raigs ultraviolats i que minimitza l’ús de productes químics així com l’impacte dels mateixos a l’entorn i en les persones.

Innovador sistema de raigs ultraviolats

Aquest sistema funciona amb raigs de llum, que a un nivell de potència determinat, travessen les parets dels microorganismes destruint el seu ADN, el que fa desaparèixer els virus, fongs o microbis que hi puguin haver a l’aigua. La principal avantatge d’utilitzar raigs ultraviolats és que redueix al mínim la quantitat de desinfectants químics que requereix la neteja de l’aigua.

Així mateix, aquest sistema destrueix les cloramines, subproductes amb olors desagradables que provenen del tractament amb clor.

Vols més informació? Llegeix l'artícle Sostenibilitat: l'ànima de L'Esportiu! >

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate