L'Esportiu de Llinars, un club Més que Fitness!

Setmana contra el càncer de mama a L’Esportiu

16 d'octubre, 2018

El proper divendres 19 d’octubre és el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama

El divendres 19 d’octubre és el Dia Internacional Contra el Càncer de Mama. Al ser una malaltia que afecta a una amplia part de la població femenina, la OMS (Organització Mundial de la Salut) va decidir fixar un dia amb el que es busca promoure la informació per tal d’una detecció precoç de la malaltia.

A L’Esportiu ens sumem amb la Setmana Contra el Càncer de Mama que celebrem en col·laboració de la Fundació OncoVallès. La Fundació d’ajuda oncològica OncoVallès és una institució sense ànim de lucre que neix fa més de 15 anys amb l’objectiu de fer costat i donar atenció psico-oncològica integral als malats de càncer i familiars del Vallès Oriental.

Així doncs, a partir del dimarts 16 d’octubre estaran a la venta a la recepció del club diferents productes de l’entitat.

Passa’t pel club i fes-te amb alguns dels seus productes per una bona causa:

  • Llaç: donatiu voluntari
  • Polsera: 3€
  • Mocador: 3€
  • Got: 3€
  • Barret: 3€
  • Motxilla: 6€

Fes el teu donatiu adquirint alguns d’aquest productes a la recepció del club des del 16 fins al 21 d’octubre.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate