Escola Ginebró, participant de l'entitat Llinarsport

L’Escola Ginebró rep el reconeixement de la Confederació de Cooperatives de Catalunya

20 de desembre, 2018

L’Escola Ginebró de Llinars del Vallès ha estat guardonada amb el reconeixement de la Confederació de Cooperatives de Catalunya, que va celebrar, el passat divendres 14 de desembre, la segona edició dels Reconeixements CoopCat a la Filmoteca de Catalunya.

En l’acte, presidit pel Molt Honorable President de la Generalitat Quim Torra i l’Honorable Conseller de Treball, Afer Socials i Famílies Chakir el Homrani, es va fer entrega dels reconeixements a aquelles cooperatives del país que han destacat durant aquest any 2018 per la seva contribució a la societat catalana i al cooperativisme.

L’escola Ginebró ha estat premiada pels seus 50 anys de trajectòria i la seva contribució per fomentar els valors del cooperativisme en l’ensenyament i per la seva aportació en l’economia social i solidària de la comarca del Vallès Oriental.

Va recollir el premi en representació del Ginebró Miquel Clusellas, subdirector pedagògic, i Dolors Morcillo, membre del Consell Rector de l’escola.

Escola Ginebró: Des de 1969 centrats en l'ensenyament laic i en català

L'Escola Ginebró és tot un referent del món educatiu a la comarca del Vallès Oriental. Té més de 1.000 alumnes i abasta educació infantil, primària, secundària, batxillerat i cicles formatius. Així doncs, actualment el Ginebró ofereix una oferta formativa completa i consolidada des dels 3 anys fins a la universitat a Llinars del Vallès.

Així mateix, L’Escola Ginebró és una de les entitats participants de Llinarsport, S.L., junt amb Fundació Claror.

Llinarsport S.L. té com a principal objectiu la potenciació, promoció i ensenyament de l’esport en les seves diferents formes.

Actualment, gestiona en règim de concessió el Complex Esportiu Municipal de Llinars del Vallès i, en règim de prestació de serveis, cinc instal·lacions esportives municipals de Sant Joan Despí, amb dos poliesportius, dos pistes i el club de tennis, i el centre esportiu EAS Taradell, de Taradell.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate