Compromís Social

A L'Esportiu som un club Més que Fitness!

16 de gener, 2019

A L'Esportiu, a més de tenir una potent oferta esportiva, tenim una missió ben clara que és contribuir des d’una vessant èticament responsable i compromesa amb societat. Al nostre club hi tenen cabuda totes les persones, independentment de l’edat, sexe o cultura, i amb activitats per a tots els membres de la família. Per això, tenim uns principis d'identitat que ens defineixen:

Gestionem sense ànim de lucre

L’Esportiu de Llinars està gestionat per una societat, Llinarsport SL, que alhora és participada per dues entitats sense ànim de lucre: la Fundació Claror i l’Escola Ginebró. Per això, gestionem el club sense ànim de lucre, reinvertint els seus excedents en el projecte esportiu i social que duem a terme. Ningú es queda ni un cèntim dels romanents. Tot el que es genera, ho tornem a invertir en millorar constantment el servei que t’oferim: les instal·lacions, l’equipament, la formació del personal... La teva quota es destina a fer possible aquest magnífic projecte social. Si nosaltres hi guanyem, tu hi guanyes.

Tenim una missió ben clara

Llinarsport té una missió ben clara: “contribuir, des de l’esport i la salut i el lleure a millorar la qualitat de vida de les persones al llarg de la seva vida. Llinarsport promou i presta serveis esportius de qualitat des d’un plantejament socialment inclusiu (esport per a tothom), èticament responsable i de compromís amb l’entorn”.

Amb vocació municipal

Som una entitat privada, i independent, amb vocació de servei públic i per això sempre hem apostat pels gestionar centres de caràcter municipal. Creiem en la col·laboració i la co-responsabilitat entre les entitats i les administracions publiques per a oferir un servei de la més alta qualitat. I tot, amb el compromís de transparència, de servei inclusiu i obert a tothom que exigeix el caràcter municipal dels clubs que gestionem.

Un club de tots

De totes aquelles persones que desitgen assolir els seus objectius amb el nostre suport sigui quina sigui la seva edat, cultura, condició física o psíquica. L’Esportiu de Llinars està adaptat per a tothom, perquè tots som diferents. Un club inclusiu, orientat a les persones i no a les seves diferències.

Per a tota la família

Tenim activitats i serveis per a tots: per als nadons i per als avis, per als fills i per als pares. Per a tota la família. Mentre els fills aprenen en les nostres escoles esportives els pares gaudeixen del seu entrenament. Cadascú al seu aire, fent la seva...o fent activitats familiars, que també en tenim. Perquè tinguis l’edat que tinguis, trobaràs el que busques al nostre club. Un club que vol acompanyar-te tota la vida.

L’excel·lència ens inspira

Volem millorar contínuament i per això la nostra gestió s’inspira en models d’excel·lència com el de l’ EFQM (European Foundation for Quality Management). Ens regim pel nostre propi codi ètic, els nostres valors corporatius i els nostres principis d’actuació. Procurem ser sensibles i escoltar les necessitats dels nostres grups d’interès: els nostres treballadors, els abonats i usuaris, les famílies, els proveïdors, les entitats col·laboradores. Rendim comptes cada any de la nostra activitat a través de diferents auditories, i avaluem la satisfacció, tant d’empleats com d’abonats. I atenent al principi de transparència informativa, fem pública tota la nostra activitat i els nostres resultats a través de la Memòria anual de gestió.

Compromesos amb la societat

És per això que anem més enllà de l’esport assumint la nostra responsabilitat social corporativament i transmetent-la a tots els racons de l’entitat. Dediquem una part dels nostres recursos (econòmics, materials o humans) a promoure l’esport allà on és més inaccessible i ajudem a col·lectius i persones amb risc d’exclusió. Procurem crear sinèrgies amb entitats socials per aconseguir un món més just, equitatiu i sostenible. Som sensibles davant l’exclusió social.

Ens impliquem amb el nostre entorn

Tenim una actitud oberta i ens impliquem en la vida associativa dels barris on estan els nostres Clubs. Participem activament de les Festes Majors, mantenim estrets vincles de relació amb les escoles i altres entitats de l’entorn, signem convenis de mecenatge per impulsar programes i projectes en benefici del barri… Perquè creiem en la implicació, en fer barri i en el teixit social.

Fem camí cap a una entitat verda

Estem esdevenint una “entitat verda”. Som signants del “Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat” impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i hem desplegat un programa que contempla mesures d’eco-eficiència en el funcionament dels centres i d’altres accions com l’Oficina Verda, la recollida selectiva de deixalles o la compra responsable. Perquè també és la nostra responsabilitat tenir cura del medi ambient.

Som d’aquí

Sí, som d’aquí. El Grup Claror i l’Escola Ginebró van néixer a Barcelona fa 40 anys. Ens agraden les nostres ciutats i els seus veïns, les seves famílies i les seves escoles. Ens agrada la nostra ciutat i el nostre país. Llinarsport és una entitat catalana, i cent per cent compromesa amb la nostra cultura, les nostres tradicions i la nostra llengua.

 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate