L'Esportiu de Llinars, un club Més que Fitness!

Aquesta setmana fes un donatiu per la lluita contra el càncer

5 de febrer, 2019

Per tal d’ajudar a cobrir totes les necessitats dels pacients i familiars afectats pel càncer, aquesta setmana pots fer un donatiu a l’AECC a la recepció de L’Esportiu.

Amb la teva donació, fas possible una atenció més propera, més personalitzada, i a més, permets que arribi a cada vegada més persones. Podràs fer la teva donació a la guardiola que trobaràs a la recepció del club fins al proper diumenge 10 de febrer.

L’AECC és una organització sense ànim de lucre formada per pacients, familiars, voluntaris, col·laboradors i professionals que treballen en la lluita contra el càncer. Desenvolupen la seva actuació en tot el territori espanyol, i tenen una delegació comarcal al Vallès Oriental a Granollers. En aquest Punt Comarcal del Vallès Oriental s’ofereix de forma gratuïta un servei integral per a pacients de càncer i les seves famílies.

Fes el teu donatiu i participa en la lluita contra el càncer.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate