L'Esportiu de Llinars, el club de benestar i salut al Vallès Oriental

Força, flexibilitat, respiració. Descobreix tot el que pots millorar al taller de ioga

20 de novembre, 2014

Aprendràs tota una sèrie de tècniques i postures corporals orientades a assolir el benestar físic i mental. La respiració i la meditació completen una activitat recomanable per a qui vulgui relaxar-se i ser més conscient de si mateix, per mitjà del moviment. Avui, gairebé tots els clubs esportius han incorporat el ioga o disciplines similars en els seus programes. No es tracta d'un esport, sinó d'una font de salut i benestar, que ens ajuda a trobar-nos millor amb nosaltres mateixos i el nostre entorn.

No et perdis el taller que farem:

- Dimarts 16 de desembre, d'11 a 12.30h.
- Dimecres 17 de desembre, de 19 a 20h. 
 
És gratis i obert a abonats i no abonats. Inscripcions a recepció a partir del 3 de desembre.

Veuràs que la millor manera de fer front als problemes i les tensions de la nostra vida diària és concentrar-nos en la respiració i sentir com recorre el nostre cos i omple l'organisme d'energia. A poc a poc, sentirem una sesació de relaxació i notarem com la ment va descansant de les possibles tensions.

A més, gràcies al ioga podem prendre consciència de nosaltres mateixos i assolir un grau més elevat de tranquil·litat i relaxament. 

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate