L'Esportiu de Llinars, el teu club de fitness al Vallès Oriental

Descobreix tot el que el ioga pot fer per tu amb el monogràfic del mes d'abril

16 de març, 2015

Després de l'èxit del taller que vam oferir-vos el mes de desembre, ara engeguem aquest monogràfic de 4 sessions perquè perfeccionis el que vas aprendre en aquell tastet de ioga: tècniques i postures corporals orientades a assolir el benestar físic i mental.

La respiració i la meditació completen una activitat recomanable per a qui vulgui relaxar-se i ser més conscient de si mateix, per mitjà del moviment.

Els dilluns d'11.30 a 12.30, a partir del 13 d'abril, monogràfic de 4 sessions, 1 sessió a la setmana.

Inscripcions a la recepció del club a partir del 16 de març. Preu Abonats 14,99€ | No abonats 19,99€

Avui, gairebé tots els clubs esportius han incorporat el ioga o disciplines similars en els seus programes. No es tracta d'un esport, sinó d'una font de salut i benestar, que ens ajuda a trobar-nos millor amb nosaltres mateixos i el nostre entorn.

Veuràs que la millor manera de fer front als problemes i les tensions de la nostra vida diària és concentrar-nos en la respiració i sentir com recorre el nostre cos i omple l'orgnaisme d'energia. A poc a poc, sentirem una sensació de relaxació i notarem com la ment va descansant de les possibles tensions. A més, gràcies al ioga podem prendre consciència de nosaltres mateixos i assolir un grau més elevat de tranquil·litat i relaxament.

Utilitzem cookies de tercers per recollir informació sobre les seves visites i el seu ús de la nostra web. En cas de continuar navegant per aquesta web entendrem que accepta l'ús d'aquests dispositius. Més informació: Política de Cookies

GTranslate